shutterstock_1157338261 611x407

Priscilla Smeenk-Hardus

Werkzaam op: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

BIG-registratienummer: 79908874704

 

Mijn naam is Priscilla, moeder van drie kinderen Faye, Robin en Olivier. In mijn vrije tijd tennis, reis, kook en lees ik graag.

Na mijn studie aan de Wageningen Universiteit waarbij ik onderzoek heb gedaan naar kinderen met obesitas, besloot ik dat ik liever in de praktijk met kinderen werk, dan alleen achter de computer. Na vier maanden in Bolivia te hebben gezeten, waarbij ik in een revalidatiecentrum voor kinderen heb gewerkt, merkte ik dat een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind, mij veel energie geeft.

Elk kind heeft zijn eigen persoonlijkheid, is uniek en mag er zijn. lk hou er van om een kind positief te benaderen, waarbij ik graag laagdrempelig contact hou met zowel de ouders als andere specialisten.

Inmiddels ben ik na mijn studie kinderfysiotherapie alweer ruim 10 jaar aan het werk als kinderfysiotherapeut. Met veel plezier en passie werk ik spelenderwijs aan de doelen die ik samen met de ouder/het kind opgesteld heb. Ik werk zowel in het speciaal basis onderwijs (De Schilderspoort) als in het regulier onderwijs. Samen met Loes en Maike zorg ik daarnaast voor de praktijkvoering van Kinderfysiotherapie Het Plein.

Ook ben ik sinds dit jaar gestart met de opleiding Kinderbekkenfysiotherapie aan de SOMT University. Kinderen met poep- en/of plasproblemen kunnen bij mij terecht.

Priscilla Smeenk