shutterstock_1157338261 611x407

Maike Jansen of Lorkeers

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

BIG-registratienummer: 89911167204

KvK: 67407765

 

Mijn naam is Maike, master kinderfysiotherapeut en mede oprichter van Kindercentrum Het Plein. In 2011 ben ik met mijn master opleiding tot kinderfysiotherapeut begonnen. Dit was het moment dat ik van de algemene fysiotherapie over ging stappen naar het behandelen van kinderen. Cursussen zoals zuigelingenasymmetrie, Infant motor profiel (IMP), kinderbekkenfysiotherapie, babymassage en Anders kijken naar kinderen, sensorische informatieverwerking heb ik in de afgelopen jaren met veel plezier gevolgd. Op verschillende werkplekken kon ik de afgelopen jaren veel ervaringen opdoen zoals het behandelen van kinderen met overgewicht, schrijfproblemen, orthopedische aandoeningen, voorkeurshouding of astma. Net als mijn collega Loes is het mijn doelstelling om goede zorg te bieden en te bundelen. Wij willen kinderen, ouders en andere disciplines de mogelijkheid bieden om op één plek die zorg te bieden die het kind nodig heeft.

Foto Maike